एकजना दाउरेले दुख गरेर केहि पैसा जम्मा गरेछ र iPhone किनेछ |
दाउरेले iPhone लाई आफ्नो बुढी भन्दा धेरै माया गर्थ्यो |
एकदिन toilet गरिरहेको बेला उसको फोन झरेछ |
बल्ल बल्ल किनेको फोन झर्यो भनेर दाउरे ठुलो अवाज निकालेर रुन थालेछ|
धेरैबेरपछि भगवानको मन पग्लेछ र प्रकट भएछन्|
भगवान : के भयो बालक ?
दाउरे : हेर्नुस न प्रभु बल्ल बल्ल दाउरा बेचेर किनेको फोन toilet मा झर्यो |
भगवान फुत्त भित्र पसेछन् र सुनौलो रंग को फोन देखाउदै :बालक क यो तिम्रो हो ?
दाउरेले सोचेछ साचो बोल्यो भने त यसले मलाई सुनको मोबाइल पनि दिन्छ र भनेछ होइन हजुर
मेरो सुन, चादी केहि को होइन मेरो त मात्र प्लास्टिक को हो हजुर........!!
भगवान :एक झाप्पड लगाउदै यो राम्ररी धोएर चला साले आची लागेको छ,तेसैले सुन जस्तो पहेलो देखिएको हो ........ !!!
केटी हरु भन्छन,केटा हरु बढी झगडा गर्छन!!
त्यो सहि हो ,हामी स्वीकार गर्छौ !!
तर केटी हरु किन स्वीकार गर्दैनन की
केटाहरु बिच हुने झगडा ९५% केटी कै कारण ले हुन्छ !
एक दिन कान्छी बुढीले बुढा सङ्ग भनिछ । तिम्रो जेठी बुढीले सधैँ मलाई हेप्छे, गाली गर्छे ।। अनि बुढाले भनेछ , पिर नलि कान्छी म अब तलाई जेठी बनाउछु ।। बुढीले खुसी हुदै भनिछ, कसरी ?? अनि बुढाले भनेछ, जेठीलाई divorce… दिन्छु अनि अर्की ल्याउछु ।।
भैनस त जेठी !!!
Do you know a lot of people ask stupid questions??
> 10 most stupid questions' people usually ask in
> obvious situations and
> some equally stupid answers.
> 1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
> Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
> Answer:- Don't u know, I sell tickets in black over
> here..
> 2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high heeled shoes steps on
> your feet...
> Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
> Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia.....
> why don't you try again.
> 3. At a funeral: One of the teary eyed people ask...
> Stupid Question:- Why, why him, of all people.
> Answer:- Why? Would it rather have been you?
4. At a restaurant: When you ask the waiter
> Stupid Question:- Is the 'Paneer Butter Masala' dish good??
> Answer:- No, its terrible and made of adulterated
> cement. We occasionally also spit in it.
5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after
> years...
> Stupid Question:- Munna,Chickoo, you've become so big.
> Answer:- Well you haven't particularly shrunk
> yourself.
6. When a friend announces her wedding, and you ask...
> Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
> Answer:- No, he's a miserable wife beating,
> insensitive lout...it's just
> the money.
> 7. When you get woken up at midnight by a phone call...
> Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
> Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in africa
> marry or not. And you thought I was sleeping.... you
> dumb witted moron.
> 8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
> Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
> Answer:- No, its autumn and I'm shedding......
> 10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
> Stupid Question:- Oh, so you smoke.
> Answer:- Gosh, it's a miracle ............it was a piece of chalk and
now it's in flames!!!
Dil Mere Naa , Aur Intajaar kar -High Defination Video
Meri Bassai Dec 31, 2011 Part 1
Meri Bassai Dec 31, 2011 Part 2
Meri Bassai Dec 31, 2011 Part 3
राम : I love You को अर्थ के हुन्छ ?
रमिता : म तिमि लाई माया गर्छु !
राम : मैले जाबो एउटा प्रश्न मात्र के सोधेको थिए , तिमि मलाई प्रेम गर्न थाल्येउ ?






